AanZet Bewind

Monique van der Poel,

de drijvende kracht achter AanZet Bewind.

Monique van der Poel is in 2014 gestart met AanZet Bewind.

Zij combineert haar financiële kennis én onderhandelingsvaardigheden met mensenwerk. Voor haar telt de mens achter de cijfers. Zij krijgt er energie van als haar cliënten, dankzij haar hulp met de financiën, persoonlijke groei kunnen doormaken. Haar cliënten omschrijven haar als ‘toegankelijk’, 'betrokken' en ‘gemakkelijk bereikbaar’.


Zelf omschrijft Monique van der Poel het als volgt: 

“Ik ben enthousiast en gedreven en houd ervan om de koe bij de horens te vatten. Ik maak gemakkelijk contact met anderen en kan van daaruit verbindingen leggen tussen verschillende partijen. Door goed te luisteren en dóór te vragen, ben ik in staat om tot de kern van een probleem door te dringen. Kortom: ik houd ervan om dingen voor elkaar te krijgen. Als het mogelijk is, zal ik zeker proberen om ook preventief te werken. Juist het voorkomen van schulden, door adequate hulp aan te bieden, heeft mijn prioriteit.”


Monique van der Poel heeft na haar studieperiode tien jaar bij commerciële organisaties gewerkt als vertegenwoordiger in de buitendienst en als binnendienstmedewerker. Bij een grote bank is ze vervolgens veertien jaar als Financieel Adviseur actief geweest, waarbij

ze veel contact had met particuliere klanten en ze breed adviseert over de diverse financiële producten. Na het behalen van het diploma “Bewindvoerder Beschermingsbewind” bij het Instituut voor Financiële Zorgverlening (IFZ) is zij een nieuwe weg ingeslagen, waarbij ze al haar ervaring samenbrengt in AanZet Bewind.


Monique van der Poel

"Ik ben enthousiast en gedreven en houd ervan om de koe bij de horens te vatten"

Bankrekeningnummer: NL 92 INGB 0006 6088 17

KvK nummer: 60922591
BTW nummer: NL001899559B98

Contact gegevens

AanZet Bewind (klik voor formulier)


Postbus 171

5830 AD  Boxmeer


Telefoonnummer: 06 22 54 60 99

Maandag t/m donderdag

van 09.00 t/m 13.00 uur


Mailadres: info@aanzetbewind.nl